FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
Flash-uri pentru 7x1 OLDHARDWARE
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului kris4you.MyForum.ro » Echosmart » Flash-uri pentru 7x1 OLDHARDWARE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Levy
moderator
moderator

Data inscrierii: 28/Sep/2008

Mesaj Trimis: 14/11/2008 00:28    Titlul subiectului: Flash-uri pentru 7x1 OLDHARDWARE
Raspunde cu citat (quote)

Flash-ul poate utiliza la restabilirea receptorului, la o stare de dinainte salvata.

Aceasta include perfect toate setarile facute in receptor, cum ar fi setari de: limba meniului, limba canalelor audio, limba subtitrarii, lista de canale, lista cu key, logo-ul sau bakcground-ul setari dieseq, etc...

Un flash se poate obtine cu susținerea CHEDIT.EXE prin urmatorii pasi:
UPGRADE DATA->OTHER (Used by manufacturer Only)-> Read Flash.
Prin aceasta operatie se obtin doua fisiere, unul de 2049 kb si unul de 2048 kb.
Prin operatia de mai sus, de creare a flash-ului de fapt se copieaza complet memoria flash a receptorului.

Util pentru incarcat via RS232 este primul fisier de 2049 kb.

Incarcarea unui flash pe receptor se face tot cu CHEDIT astfel:
UPGRADE DATA->OTHER (Used by manufacturer Only)-> Write Flash (no boot)

Cu operatia de mai sus de fapt incarcati replica memoriei flash a vreunui receptor in alt receptor, sau un flash salvat de pe acelasi receptor, pentru a reveni la starea in care se afla receptorul in momentul copierii memoriei flash,

Aceste operatii pot fi utile pentru eventualele depanari software de care veti avea nevoie in cursul folosirii receptorului.
Levy
moderator
moderator

Data inscrierii: 28/Sep/2008

Mesaj Trimis: 14/11/2008 00:31    Titlul subiectului: Flash 3.33 NEWMENU OLDHARDWARE

Flash functional 3.33 NewMenu OLDHARDWARE.

http://www.girlshare.ro/415779.1

Este complet functional, meniurile au ramas in limba maghiara, ( data viitoare am sa descarc in engleza sau romana ) dar sper ca ceilalti sa se descurce sa schimbe limba meniurilor, nu am facut setari diseq, etc...etc...
Are un LOGO elegant cu pestisori, lista de canale facuta separat pe sateliti si separat cu principalii provideri, si functionare ireprosabila.

Recomand utilizarea acestuia la toate platformele OLDHARDWARE pentru restabilirea receptoarelor cu complicații pe linia de plutire.

ATENTIE !!!!!
LA INCARCAREA UNUI FLASH PE RECEPTOR VIA RS232 SI CHEDIT, SE VA ASTEPTA PANA PE AFISAJUL RECEPTORULUI APARE SCRIS MESAJUL "GOOD" DUPA CARE SE VA DA UN RESTART DIN INTRERUPATORUL DIN SPATELE RECEPTORULUI.

NU SE VA OPRI RECEPTORUL INAINTEA APARITIEI ACESTUI MESAJ !!!!
eagle
Administrator
Administrator
eagle

Data inscrierii: 18/Dec/2008

Mesaj Trimis: 08/01/2009 16:38    Titlul subiectului: Re: Flash 3.33 NEWMENU OLDHARDWARE

Levy a scris:
Flash functional 3.33 NewMenu OLDHARDWARE.

http://www.girlshare.ro/415779.1

Este complet functional, meniurile au ramas in limba maghiara, ( data viitoare am sa descarc in engleza sau romana ) dar sper ca ceilalti sa se descurce sa schimbe limba meniurilor, nu am facut setari diseq, etc...etc...
Are un LOGO elegant cu pestisori, lista de canale facuta separat pe sateliti si separat cu principalii provideri, si functionare ireprosabila.

Recomand folosirea acestuia la toate platformele OLDHARDWARE pentru restabilirea receptoarelor cu probleme pe linia de plutire.

ATENTIE !!!!!
LA INCARCAREA UNUI FLASH PE RECEPTOR VIA RS232 SI CHEDIT, SE VA ASTEPTA PANA PE AFISAJUL RECEPTORULUI APARE SCRIS MESAJUL "GOOD" DUPA CARE SE VA DA UN RESTART DIN INTRERUPATORUL DIN SPATELE RECEPTORULUI.

NU SE VA OPRI RECEPTORUL INAINTEA APARITIEI ACESTUI MESAJ !!!!

MULTUMESC LEVY PENTRU FLASH!!..am cautat peste tot flashul tau dar nu am prea gasit pe alte site de specialitate..o mica precizare..am întrebuințat soft 3.46 dar nu a mai facut AU pe 1W ..ASA CA O SA TREC IARASI PE 3.33..MACAR STIU CA FACE .SHARINGH :-)
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului kris4you.MyForum.ro » Echosmart » Flash-uri pentru 7x1 OLDHARDWARE
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 5 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum